Ceas broască

Screensavers de ceasuri : ceas broască

Screensavers de ceas broască

Screensaver animat de ceas broască

Screensaver de Ceas broască
Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious

Ecranul nostru a transformat într-un iaz din care a reieșit, ca un pad crin, un ceas. Pe acest ceas, o broască prietenos intampina noi ne spună cât este ceasul. Fața ceas arata ca o piele de broască în nuanțe de verde, cu dungi si dur. Este un tip de ceas analogic cu marginea în negru și mâinile sunt alge verzi. Fundalul este un lac cu apă limpede și stuf. Dacă vă place natura, acest economizor de ecran este perfect pentru biologi. Se sincronizează automat cu ceasul computerului.

Acest ceas într-un mediu liniștit departe de stres și ajută să ia viața mai ușoară. Când monitorul este inactiv se va afișa un ceas analogic cu ora corectă a zilei împodobită cu unele elemente ale unui iaz. Într-un iaz, puteți găsi broaște râioase, alge, frunze, stuf și apă stagnantă. Dacă doriți să vă relaxați, elementele naturii se unesc, astfel încât să puteți obține departe pentru o vreme. Bucurați-vă de acest broasca verde pe un ceas.. Descarca screensaver de Ceas broască, faceţi clic pe butonul de «Downloada», este un serviciu gratuit de Gifmania. Acest screensaver-ul este parte din colecţie tematică de Ceasuri, deoarece acestea sunt organizate, astfel încât este mai uşor pentru tine de a ajunge aici, dacă eşti un mare fan al Ceasuri, de descărcări sunt gratuite şi acest screensaver a fost descărcat de 424 ori, ceea ce înseamnă că este foarte popular. Acesta este un produs sigur, şi-l va ajuta să vă protejaţi computerul, pentru că este complet gratuit şi de încredere. Acest screensaver are un rating de 6 de către utilizatorii care au descarcat si este parte din colectia noastra de la 2009-09-16 16:09:09, ziua în care a fost inclus pe baza noastra de date. Sperăm să vă placă şi că vă ajută să vă proteja sistemul de operare computer Windows. Acest screensaver la Român este gratis, face parte din categoria: Ceasuri. Este un Gifmania software, astfel încât să puteți avea încredere în calitatea lor. Este versiunea 1.0de produs este disponibil pentru sistemele de operare Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Screensaver animate Ceas broască a Ceasuri pentru a descărca gratuit şi să aibă grijă de ecran
6

Evaluare bazat pe 19586 opinii ale utilizatorilor

Evaluează acest screensaver

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADA
Descărcat 424 ori
ÎNAPOI
6
6 din 10 - 36 voturi
Nº 670 de Top
DOWNLOADA
Descărcat 3628 ori

Da computerul o notă retro prin instalarea acest screensaver de un vechi ceas de buzunar care leagăne la fel ca un pendul. În acest film, puteți vedea stilul de filme de epocă, care au fost filmate în culori sepia sau alb-negru, deoarece culoarea în film nu exista la acest moment. În fundal, se poate vedea o scenă care a fost normal să găsească atunci când primele orașele mari au apărut, chiar dacă încă nu au nici mașini și au existat foarte puține cărucioare alimentate cu cai. În ceas de buzunar, mâinile se rotească nebunește, fără oprire, la fel ca timp, care, de asemenea, nu se oprește niciodată. Aruncăm o privire înapoi în timp cu acest screensaver de un vechi ceas de buzunar de epocă.

5
5 din 10 - 575 voturi
Nº 297 de Top
DOWNLOADA
Descărcat 8261 ori

Această pasăre frumos roșu are un ceas de buzunar în cioc. Acest ceas va spune ora corectă, astfel încât să nu sunt niciodată târziu pentru numiri. Pasărea este pe o ramură a unui copac într-o pădure care este parte din peisajul de la fondul de imagine. Aceasta pasare are un penaj de culoare roșie foarte izbitoare. Așa cum este atât de rapid și agil, el nu trebuie să se ascundă sau să treacă neobservate, deoarece nu este prins cu ușurință de către prădători din pădure. Poate că el a luat ca ma uit la unele trecător și a rămas cu el. El vă arată timp de un copac.