Ceas broască

Screensavers de ceasuri : ceas broască

Screensavers de ceas broască

Screensaver animat de ceas broască

Screensaver de Ceas broască
Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious

Ecranul nostru a transformat într-un iaz din care a reieșit, ca un pad crin, un ceas. Pe acest ceas, o broască prietenos intampina noi ne spună cât este ceasul. Fața ceas arata ca o piele de broască în nuanțe de verde, cu dungi si dur. Este un tip de ceas analogic cu marginea în negru și mâinile sunt alge verzi. Fundalul este un lac cu apă limpede și stuf. Dacă vă place natura, acest economizor de ecran este perfect pentru biologi. Se sincronizează automat cu ceasul computerului.

Acest ceas într-un mediu liniștit departe de stres și ajută să ia viața mai ușoară. Când monitorul este inactiv se va afișa un ceas analogic cu ora corectă a zilei împodobită cu unele elemente ale unui iaz. Într-un iaz, puteți găsi broaște râioase, alge, frunze, stuf și apă stagnantă. Dacă doriți să vă relaxați, elementele naturii se unesc, astfel încât să puteți obține departe pentru o vreme. Bucurați-vă de acest broasca verde pe un ceas.. Descarca screensaver de Ceas broască, faceţi clic pe butonul de «Downloada», este un serviciu gratuit de Gifmania. Acest screensaver-ul este parte din colecţie tematică de Ceasuri, deoarece acestea sunt organizate, astfel încât este mai uşor pentru tine de a ajunge aici, dacă eşti un mare fan al Ceasuri, de descărcări sunt gratuite şi acest screensaver a fost descărcat de 426 ori, ceea ce înseamnă că este foarte popular. Acesta este un produs sigur, şi-l va ajuta să vă protejaţi computerul, pentru că este complet gratuit şi de încredere. Acest screensaver are un rating de 6 de către utilizatorii care au descarcat si este parte din colectia noastra de la 2009-09-16 16:09:09, ziua în care a fost inclus pe baza noastra de date. Sperăm să vă placă şi că vă ajută să vă proteja sistemul de operare computer Windows. Acest screensaver la Român este gratis, face parte din categoria: Ceasuri. Este un Gifmania software, astfel încât să puteți avea încredere în calitatea lor. Este versiunea 1.0de produs este disponibil pentru sistemele de operare Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Screensaver animate Ceas broască a Ceasuri pentru a descărca gratuit şi să aibă grijă de ecran
6

Evaluare bazat pe 19586 opinii ale utilizatorilor

Evaluează acest screensaver

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADA
Descărcat 426 ori
ÎNAPOI
6
6 din 10 - 739 voturi
Nº 228 de Top
DOWNLOADA
Descărcat 11373 ori

Acest ceas de desen animat frumos nu numai ne arată ora, dar, de asemenea, vor apărea diferite scene animate. În ele, personajele apar ca un urs, un iepure, un cerb, o veveriță și multe altele care trăiesc aventuri amuzante. În fiecare număr al ceasului, apare un șoarece prietenos. Într-o scenă, toate acestea se deplaseze într-un tren de culori. Într-un alt, ursul și navigarea pe iepure pe o plută peste râu. Acest ceas plin de viață este perfect pentru copii, deoarece va umple de culori pe ecranul calculatorului și ei vor să învețe să citească de timp.

8
8 din 10 - 33 voturi
Nº 532 de Top
DOWNLOADA
Descărcat 5172 ori

Cu acest gratuită protectorul de ecran, veți obține până aproape de un ceas în care mâinile nu se va opri de cotitură. Acest protectorul de ecran nu va spune de timp, dar este o protectorul de ecran, care simbolizează trecere frenetic de timp. Acest ceas, cu tonuri de ocru, are o prezență bună și poate da un aspect grav, în computere de afaceri sau birouri. Dacă ți-a plăcut acest protectorul de ecran, indica fiul pe butoanele de rețele sociale!