Fluturi in ceas

Screensavers de ceasuri : fluturi in ceas

Screensavers de fluturi in ceas

Screensaver animat de fluturi in ceas

Screensaver de Fluturi in ceas
Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious

Dacă doriți ca primavara vine la calculator, descărcați acest superb imagini în mișcare de ceas margarete cu fluturi colorate in jurul. Acest ceas, a cărui față se pare o margaretă, ne spune exact momentul în timp ce vom vedea fluturi frumoase din jurul ei, care ne amintesc de frumoasa sezonul de primăvară. Fiecare daisy petale galben corespunde unui număr de ceas. Există fluturi de diferite specii și culori, cum ar fi portocaliu, albastru, alb, negru și roșu. Pe fundal sunt frunze verzi și tulpini.

Dacă vă place fluturi, acest protector de ecran frumos poate decora ecran în timp ce caută la ora exactă în fiecare moment al zilei. Este un ceas analogic cu o margaretă. Ceasul care preia aproape în întregime fluturi ecran și pline de culoare, sta pe un fond verde. Acest ceas sincroniza automat cu ceasul de pe computer. Este un mod frumos de a se bucura de primăvară, natura și mediul înconjurător.. Descarca screensaver de Fluturi in ceas, faceţi clic pe butonul de «Downloada», este un serviciu gratuit de Gifmania. Acest screensaver-ul este parte din colecţie tematică de Ceasuri, deoarece acestea sunt organizate, astfel încât este mai uşor pentru tine de a ajunge aici, dacă eşti un mare fan al Ceasuri, de descărcări sunt gratuite şi acest screensaver a fost descărcat de 569 ori, ceea ce înseamnă că este foarte popular. Acesta este un produs sigur, şi-l va ajuta să vă protejaţi computerul, pentru că este complet gratuit şi de încredere. Acest screensaver are un rating de 7 de către utilizatorii care au descarcat si este parte din colectia noastra de la 2009-09-16 16:09:30, ziua în care a fost inclus pe baza noastra de date. Sperăm să vă placă şi că vă ajută să vă proteja sistemul de operare computer Windows. Acest screensaver la Român este gratis, face parte din categoria: Ceasuri. Este un Gifmania software, astfel încât să puteți avea încredere în calitatea lor. Este versiunea 1.0de produs este disponibil pentru sistemele de operare Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Screensaver animate Fluturi in ceas a Ceasuri pentru a descărca gratuit şi să aibă grijă de ecran
7

Evaluare bazat pe 19320 opinii ale utilizatorilor

Evaluează acest screensaver

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADA
Descărcat 569 ori
ÎNAPOI
6
6 din 10 - 736 voturi
Nº 228 de Top
DOWNLOADA
Descărcat 11049 ori

Acest ceas de desen animat frumos nu numai ne arată ora, dar, de asemenea, vor apărea diferite scene animate. În ele, personajele apar ca un urs, un iepure, un cerb, o veveriță și multe altele care trăiesc aventuri amuzante. În fiecare număr al ceasului, apare un șoarece prietenos. Într-o scenă, toate acestea se deplaseze într-un tren de culori. Într-un alt, ursul și navigarea pe iepure pe o plută peste râu. Acest ceas plin de viață este perfect pentru copii, deoarece va umple de culori pe ecranul calculatorului și ei vor să învețe să citească de timp.

8
8 din 10 - 300 voturi
Nº 321 de Top
DOWNLOADA
Descărcat 7037 ori

Protectorul de ecran animat care indică timpul cu ceas digital. De-a lungul fundal negru se observă frunze verzi si o floare, datorită razelor albastre care apar la fiecare două secunde și iluminează elementele imaginii. Zgomotul de o picătură de apă care se încadrează în apă însoțește imaginea. Acest protectorul de ecran are un luciu redus, pentru că vă va ajuta, de asemenea, pentru a economisi energie de fiecare dată când computerul este inactiv mai multe minute. Diferite frunze și flori de pădure tropicală, cu linii care iluminează fundalul acestei scene par atât de întuneric.