Fluturi in ceas

Screensavers de ceasuri : fluturi in ceas

Screensavers de fluturi in ceas

Screensaver animat de fluturi in ceas

Screensaver de Fluturi in ceas
Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious

Dacă doriți ca primavara vine la calculator, descărcați acest superb imagini în mișcare de ceas margarete cu fluturi colorate in jurul. Acest ceas, a cărui față se pare o margaretă, ne spune exact momentul în timp ce vom vedea fluturi frumoase din jurul ei, care ne amintesc de frumoasa sezonul de primăvară. Fiecare daisy petale galben corespunde unui număr de ceas. Există fluturi de diferite specii și culori, cum ar fi portocaliu, albastru, alb, negru și roșu. Pe fundal sunt frunze verzi și tulpini.

Dacă vă place fluturi, acest protector de ecran frumos poate decora ecran în timp ce caută la ora exactă în fiecare moment al zilei. Este un ceas analogic cu o margaretă. Ceasul care preia aproape în întregime fluturi ecran și pline de culoare, sta pe un fond verde. Acest ceas sincroniza automat cu ceasul de pe computer. Este un mod frumos de a se bucura de primăvară, natura și mediul înconjurător.. Descarca screensaver de Fluturi in ceas, faceţi clic pe butonul de «Downloada», este un serviciu gratuit de Gifmania. Acest screensaver-ul este parte din colecţie tematică de Ceasuri, deoarece acestea sunt organizate, astfel încât este mai uşor pentru tine de a ajunge aici, dacă eşti un mare fan al Ceasuri, de descărcări sunt gratuite şi acest screensaver a fost descărcat de 570 ori, ceea ce înseamnă că este foarte popular. Acesta este un produs sigur, şi-l va ajuta să vă protejaţi computerul, pentru că este complet gratuit şi de încredere. Acest screensaver are un rating de 7 de către utilizatorii care au descarcat si este parte din colectia noastra de la 2009-09-16 16:09:30, ziua în care a fost inclus pe baza noastra de date. Sperăm să vă placă şi că vă ajută să vă proteja sistemul de operare computer Windows. Acest screensaver la Român este gratis, face parte din categoria: Ceasuri. Este un Gifmania software, astfel încât să puteți avea încredere în calitatea lor. Este versiunea 1.0de produs este disponibil pentru sistemele de operare Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Screensaver animate Fluturi in ceas a Ceasuri pentru a descărca gratuit şi să aibă grijă de ecran
7

Evaluare bazat pe 19320 opinii ale utilizatorilor

Evaluează acest screensaver

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADA
Descărcat 570 ori
ÎNAPOI
5
5 din 10 - 576 voturi
Nº 297 de Top
DOWNLOADA
Descărcat 8353 ori

Această pasăre frumos roșu are un ceas de buzunar în cioc. Acest ceas va spune ora corectă, astfel încât să nu sunt niciodată târziu pentru numiri. Pasărea este pe o ramură a unui copac într-o pădure care este parte din peisajul de la fondul de imagine. Aceasta pasare are un penaj de culoare roșie foarte izbitoare. Așa cum este atât de rapid și agil, el nu trebuie să se ascundă sau să treacă neobservate, deoarece nu este prins cu ușurință de către prădători din pădure. Poate că el a luat ca ma uit la unele trecător și a rămas cu el. El vă arată timp de un copac.

7
7 din 10 - 5 voturi
Nº 1421 de Top
DOWNLOADA
Descărcat 1741 ori

Cu acest economizor de ecran gratuit un ceas, veți vedea filare glob Pământului. Acesta este un economizor de ecran foarte rafinat, cu un ceas de mână foarte elegant. Pentru a proteja ecranul dvs. atunci când acesta este inactiv, acest economizor de ecran a unui ceas de mână este soluția perfectă, deoarece este elegant, ambitios, si are o multime de stil. Puteți să-l împărtășească, dacă vă place în rețelele sociale.