Leoaica cu ceas

Screensavers de ceasuri : leoaica cu ceas

Screensavers de leoaica cu ceas

Screensaver animat de leoaica cu ceas

Screensaver de Leoaica cu ceas
Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious

O leoaică feroce are un ceas printre dinți. Este timpul să mănânce? Se pare că leoaica este foame, pentru că ea încearcă să mănânce ceasul. Doar uitandu-te la acest ceas, veți ști dacă este timpul pentru a merge și de odihnă la locul de muncă la birou. În imagine putem vedea un specimen Leoaica musca un ceas de buzunar cu coltii ascutiti. Leoaica este culcat pe iarbă verde în timp ce încerca să mănânce un ceas. Dacă vă plac animalele, vă puteți împodobi computer cu acest ecran protector amuzant de o leoaică musca un ceas.

Acest ecran protector este perfect pentru cei care urăsc poartă ceas. Aceasta animatie este imaginea de o leoaică în junglă deține un ceas în colții. Colții ascuțiți au prins fata de ceas. Când aveți monitorul inactiv va arata ora exacta de zi este, fără a avea un ceas de mână. Leoaicele reprezintă puterea, securitatea și instinctul protector, așa că va fi protejat computerul dumneavoastră în orice moment.. Descarca screensaver de Leoaica cu ceas, faceţi clic pe butonul de «Downloada», este un serviciu gratuit de Gifmania. Acest screensaver-ul este parte din colecţie tematică de Ceasuri, deoarece acestea sunt organizate, astfel încât este mai uşor pentru tine de a ajunge aici, dacă eşti un mare fan al Ceasuri, de descărcări sunt gratuite şi acest screensaver a fost descărcat de 113 ori, ceea ce înseamnă că este foarte popular. Acesta este un produs sigur, şi-l va ajuta să vă protejaţi computerul, pentru că este complet gratuit şi de încredere. Acest screensaver are un rating de 6 de către utilizatorii care au descarcat si este parte din colectia noastra de la 2009-09-17 14:09:09, ziua în care a fost inclus pe baza noastra de date. Sperăm să vă placă şi că vă ajută să vă proteja sistemul de operare computer Windows. Acest screensaver la Român este gratis, face parte din categoria: Ceasuri. Este un Gifmania software, astfel încât să puteți avea încredere în calitatea lor. Este versiunea 1.0de produs este disponibil pentru sistemele de operare Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Screensaver animate Leoaica cu ceas a Ceasuri pentru a descărca gratuit şi să aibă grijă de ecran
6

Evaluare bazat pe 2961 opinii ale utilizatorilor

Evaluează acest screensaver

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DOWNLOADA
Descărcat 113 ori
ÎNAPOI
8
8 din 10 - 4374 voturi
Nº 53 de Top
DOWNLOADA
Descărcat 35740 ori

Protector de ecran de un ceas analogic pe un fond de păsări și un peisaj marin. Culoarea predominantă a acestui protectorul de ecran este albastru. Ceasul umple ecranul și în jurul ceasului sunt cocoțat diferite păsări. După cum puteți vedea, în acest economizor de ecran în momentul actual se observă în orice moment, în funcție de timp pentru a verifica computerul dumneavoastră. Cu acest produs puteti avea un ceas analogic cu păsări de pe ecran, cu valurile oceanului calm în spatele ei și un mic grup de nori în fundal a imaginii.

5
5 din 10 - 7 voturi
Nº 809 de Top
DOWNLOADA
Descărcat 2907 ori

Iti place ceasuri de buzunar? Avem un ceas de aur frumos pentru tine pentru drum liber. Un ceas de buzunar clasic cu agățător de a desfășura pe un lanț de curea. Sfera de aur și mâinile negre de culoare nu se opresc filare (nu real oră marca) pe un fundal de marmură de portocaliu și galben. O bijuterie pe monitor.