Screensavers de Halloween

Halloween în computer

Screensavere Animate de Halloween

62 screensavere gratis de Halloween pentru a descărca și instala pe Windows 7, Windows 8, Vista, XP sau alt computer sistem de operare. Descarcă acum screensavere de Halloween, care a fost descărcat de 117.411 ori, pentru a proteja ecranul și monitorul în timpul timpul de așteptare. Acest site are 3564 de fișiere pentru a descărca, care a fost descărcat de 4.866.424 de utilizatori!

Petrecere de Halloween a avut loc la 31 octombrie, este sărbătoarea Eva All Hallow lui (Ajunul de Ziua Tuturor Sfinților) și noaptea creșterea morți din mormintele lor și să ia în stradă pentru a speria oamenii. Statele Unite ale Americii în noaptea de 31 octombrie. Este o petrecere cu costume, jocuri, jucării, bomboane, bomboane, etc. Tradiția este truc sau tratarea (truc sau trata), care se trece prin ușile caselor cer bomboane, copiii sunt deghizate și amenință proprietarii de case să arunce cu oua, dacă nu le dai bomboane. Părțile au loc la domiciliu și în magazine și locuri publice. partid de teroare.

Screensavers de Halloween

Screensavers de Halloween

Screensavere gratuite de Halloween

Comentează!
Votează!
Distribuie!

Halloween-ul este sarbatorit pe 31 octombrie, își are originea în lumea anglo, în lumea latină în acea zi este înainte de a Tuturor Sfinților sau Ziua Morților, este celebrată în multe țări, în moduri diferite. Screensaver dovleci de Halloween, care sunt cele mai frecvente de decorare acest sezon de vacanta. Dovleci sunt sculptate sa arate ca fetele de teroare, cu forme de monștri, fețe grotești, cu o gură mare și dinți, a pus în interiorul o lumânare sau o lumină pentru a crea un efect mai mult. Vrăjitoare, zombi, vampiri, mumii, mort, vrăjitori, fantome sunt cele mai frecvente costum de data asta. Casele sunt decorate cu dovleci, fantome, pietre funerare, pânze de păianjen, păianjeni și lilieci pentru a speria vizitatori. Acest festival a început în Statele Unite, dar astăzi este sărbătorită în întreaga lume și a fost adoptat de către aproape toate țările. Protagonistul acestui partid este Jack-o'-lantern, care este numele de o formă sculptată cap de dovleac.